: utf-8

: November 27 2010 20:32:18.
:

Lexo : 3.74 %
shume : 3.21 %
LAJME : 3.21 %
BEAUTIFUL : 2.67 %
serial : 2.67 %
DHE : 2.67 %
javes : 2.14 %
Aktualitet : 2.14 %
permb : 2.14 %
film : 2.14 %
emision : 2.14 %
MOTI : 1.6 %
HISTORI : 1.6 %
: 1.6 %
QYTETI : 1.6 %
KLAN : 1.6 %
ZHURMUES : 1.6 %
SHEKULLIT : 1.6 %
KENGET : 1.6 %
PROMOZONE : 1.6 %
GUIDA : 1.07 %
Klan : 1.07 %
Politike : 1.07 %
RRETH : 1.07 %
NESH : 1.07 %
KONTAKT : 1.07 %
SNG : 1.07 %
REKLAMA : 1.07 %
Bota : 1.07 %
LAB : 1.07 %
HOME : 1.07 %
LIVE : 1.07 %
show : 1.07 %
SHQIPTARE : 1.07 %
premiere : 1.07 %
CALIFORNICATION : 1.07 %
best : 1.07 %
DIELA : 1.07 %
shumë : 0.53 %
“PLUS” : 0.53 %
inagurohet : 0.53 %
kompania : 0.53 %
shqiptare : 0.53 %
celulare : 0.53 %
më : 0.53 %
real : 0.53 %
Sondazhi : 0.53 %
tyre : 0.53 %
CANE : 0.53 %
korrupsioni : 0.53 %
mesazhe : 0.53 %
perceptimi : 0.53 %
disa : 0.53 %
urimi : 0.53 %
Akademia : 0.53 %
dokumenteve : 0.53 %
ndeshjeje : 0.53 %
publikime : 0.53 %
SVU : 0.53 %
Wikileaks : 0.53 %
basketbolli : 0.53 %
Obama : 0.53 %
sekrete : 0.53 %
SHBA : 0.53 %
Prezantohet : 0.53 %
Pas : 0.53 %
mot : 0.53 %
dhe : 0.53 %
shi : 0.53 %
Krasniqi : 0.53 %
ALDO : 0.53 %
drejtat : 0.53 %
gjitha : 0.53 %
ISOLDA : 0.53 %
rezervuara : 0.53 %
TvKlan : 0.53 %
zyrtar : 0.53 %
site : 0.53 %
web : 0.53 %
TRISTANI : 0.53 %
PIKA : 0.53 %
NATES : 0.53 %
MEKATET : 0.53 %
Programe : 0.53 %
FRYRE : 0.53 %
nata : 0.53 %
HERONJTE : 0.53 %
vazhdimi : 0.53 %
OPINION : 0.53 %
NJEREZ : 0.53 %
AIR : 0.53 %
BEL : 0.53 %
PRINCI : 0.53 %
KENGA : 0.53 %
MAGJIKE : 0.53 %
LIGJ : 0.53 %
CSI : 0.53 %
HEROES : 0.53 %
HOUSE : 0.53 %
PREFERUARA : 0.53 %
SHOW : 0.53 %
MORNING : 0.53 %
HUMBUR : 0.53 %
KUTIA : 0.53 %
TAKIMI : 0.53 %
EUROKLAN : 0.53 %
PASDITES : 0.53 %
RREGULL : 0.53 %
Lexo me : 2.54 %
me shume : 2.54 %
javes ep : 1.69 %
BEAUTIFUL permb : 1.69 %
permb javes : 1.69 %
ME ZHURMUES : 1.27 %
serial ep : 1.27 %
DHE : 1.27 %
KENGET E : 1.27 %
E SHEKULLIT : 1.27 %
LAJME MOTI : 1.27 %
HISTORI ME : 1.27 %
DHE QYTETI : 1.27 %
ep BEAUTIFUL : 1.27 %
premiere ep : 0.85 %
ep HISTORI : 0.85 %
TV RRETH : 0.85 %
serial premiere : 0.85 %
RRETH NESH : 0.85 %
SHQIPTARE show : 0.85 %
show LIVE : 0.85 %
LIVE LAJME : 0.85 %
GUIDA TV : 0.85 %
LAJME GUIDA : 0.85 %
LAB KONTAKT : 0.85 %
DIELA SHQIPTARE : 0.85 %
KLAN LAB : 0.85 %
NESH REKLAMA : 0.85 %
shume Aktualitet : 0.85 %
HOME LAJME : 0.85 %
ZHURMUES emision : 0.85 %
REKLAMA SNG : 0.85 %
SNG KLAN : 0.85 %
QYTETI serial : 0.85 %
emision best : 0.85 %
best R : 0.85 %
shume Bota : 0.85 %
PROMOZONE emision : 0.85 %
E DIELA : 0.85 %
kompania e : 0.42 %
inagurohet kompania : 0.42 %
disa se : 0.42 %
real disa : 0.42 %
korrupsioni real : 0.42 %
se perceptimi : 0.42 %
Sondazhi korrupsioni : 0.42 %
perceptimi Lexo : 0.42 %
shumë Aktualitet : 0.42 %
Aktualitet “PLUS” : 0.42 %
më shumë : 0.42 %
Aktualitet Sondazhi : 0.42 %
Lexo më : 0.42 %
“PLUS” inagurohet : 0.42 %
CANE Aktualitet : 0.42 %
BEL AIR : 0.42 %
AIR : 0.42 %
QYTETI KENGA : 0.42 %
PRINCI BEL : 0.42 %
HOUSE PRINCI : 0.42 %
CALIFORNICATION Dr : 0.42 %
Dr HOUSE : 0.42 %
KENGA MAGJIKE : 0.42 %
MAGJIKE HEROES : 0.42 %
DHE RREGULL : 0.42 %
RREGULL SVU : 0.42 %
SVU CANE : 0.42 %
LIGJ DHE : 0.42 %
NY LIGJ : 0.42 %
HEROES CSI : 0.42 %
CSI NY : 0.42 %
shume HOME : 0.42 %
e mesazhe : 0.42 %
Bota Wikileaks : 0.42 %
basketbolli Lexo : 0.42 %
ndeshjeje basketbolli : 0.42 %
Wikileaks SHBA : 0.42 %
PS Lexo : 0.42 %
publikime dokumenteve : 0.42 %
SHBA publikime : 0.42 %
Obama ndeshjeje : 0.42 %
Bota Obama : 0.42 %
shi dhe : 0.42 %
me shi : 0.42 %
dhe Lexo : 0.42 %
mot me : 0.42 %
Aktualitet Pas : 0.42 %
Pas mot : 0.42 %
BEAUTIFUL CALIFORNICATION : 0.42 %
e PS : 0.42 %
sekrete Lexo : 0.42 %
dokumenteve sekrete : 0.42 %
Aktualitet Krasniqi : 0.42 %
Krasniqi e : 0.42 %
urimi tyre : 0.42 %
mesazhe urimi : 0.42 %
e celulare : 0.42 %
celulare shqiptare : 0.42 %
Akademia Politike : 0.42 %
Politike e : 0.42 %
Prezantohet Akademia : 0.42 %
Politike Prezantohet : 0.42 %
shqiptare Lexo : 0.42 %
shume Politike : 0.42 %
tyre Lexo : 0.42 %
zyrtar TV : 0.42 %
MOTI E : 0.42 %
MOTI HERONJTE : 0.42 %
HERONJTE serial : 0.42 %
R E : 0.42 %
vazhdimi R : 0.42 %
LAJME KENGET : 0.42 %
SHEKULLIT vazhdimi : 0.42 %
emision LAJME : 0.42 %
MOTI : 0.42 %
film : 0.42 %
emision R : 0.42 %
R TRISTANI : 0.42 %
PIKA film : 0.42 %
ep PIKA : 0.42 %
ep CALIFORNICATION : 0.42 %
CALIFORNICATION serial : 0.42 %
R LAJME : 0.42 %
nata R : 0.42 %
NATES film : 0.42 %
film E : 0.42 %
E FRYRE : 0.42 %
E NATES : 0.42 %
MEKATET E : 0.42 %
Programe TV : 0.42 %
TV MEKATET : 0.42 %
FRYRE film : 0.42 %
film PROMOZONE : 0.42 %
R KENGET : 0.42 %
SHEKULLIT nata : 0.42 %
ep R : 0.42 %
ep serial : 0.42 %
R PROMOZONE : 0.42 %
R BEAUTIFUL : 0.42 %
TRISTANI DHE : 0.42 %
DHE ISOLDA : 0.42 %
TE HUMBUR : 0.42 %
HUMBUR ALDO : 0.42 %
ALDO MORNING : 0.42 %
NJEREZ TE : 0.42 %
SHEKULLIT NJEREZ : 0.42 %
Klan OPINION : 0.42 %
OPINION KENGET : 0.42 %
MORNING SHOW : 0.42 %
SHOW KUTIA : 0.42 %
EUROKLAN E : 0.42 %
E PREFERUARA : 0.42 %
PREFERUARA PROMOZONE : 0.42 %
PASDITES EUROKLAN : 0.42 %
TAKIMI PASDITES : 0.42 %
KUTIA HISTORI : 0.42 %
ZHURMUES TAKIMI : 0.42 %
TV Klan : 0.42 %
Klan Programe : 0.42 %
KLAN T : 0.42 %
T gjitha : 0.42 %
gjitha t : 0.42 %
TV KLAN : 0.42 %
KONTAKT TV : 0.42 %
ISOLDA film : 0.42 %
film HOME : 0.42 %
t drejtat : 0.42 %
drejtat t : 0.42 %
web site : 0.42 %
site zyrtar : 0.42 %
tv web : 0.42 %
TvKlan tv : 0.42 %
t rezervuara : 0.42 %
rezervuara TvKlan : 0.42 %
PROMOZONE BEAUTIFUL : 0.42 %
Lexo me shume : 2.55 %
BEAUTIFUL permb javes : 1.7 %
permb javes ep : 1.7 %
javes ep BEAUTIFUL : 1.28 %
KENGET E SHEKULLIT : 1.28 %
HISTORI ME ZHURMUES : 1.28 %
ep BEAUTIFUL permb : 1.28 %
DHE QYTETI : 1.28 %
serial premiere ep : 0.85 %
KLAN LAB KONTAKT : 0.85 %
ep HISTORI ME : 0.85 %
me shume Aktualitet : 0.85 %
LIVE LAJME MOTI : 0.85 %
E DIELA SHQIPTARE : 0.85 %
SHQIPTARE show LIVE : 0.85 %
show LIVE LAJME : 0.85 %
SNG KLAN LAB : 0.85 %
ME ZHURMUES emision : 0.85 %
DHE QYTETI serial : 0.85 %
LAJME GUIDA TV : 0.85 %
HOME LAJME GUIDA : 0.85 %
GUIDA TV RRETH : 0.85 %
TV RRETH NESH : 0.85 %
REKLAMA SNG KLAN : 0.85 %
NESH REKLAMA SNG : 0.85 %
RRETH NESH REKLAMA : 0.85 %
me shume Bota : 0.85 %
DIELA SHQIPTARE show : 0.85 %
PROMOZONE emision best : 0.85 %
emision best R : 0.85 %
EUROKLAN E PREFERUARA : 0.43 %
PASDITES EUROKLAN E : 0.43 %
E PREFERUARA PROMOZONE : 0.43 %
PREFERUARA PROMOZONE BEAUTIFUL : 0.43 %
CALIFORNICATION Dr HOUSE : 0.43 %
BEAUTIFUL CALIFORNICATION Dr : 0.43 %
PROMOZONE BEAUTIFUL CALIFORNICATION : 0.43 %
TAKIMI PASDITES EUROKLAN : 0.43 %
perceptimi Lexo më : 0.43 %
Lexo më shumë : 0.43 %
më shumë Aktualitet : 0.43 %
se perceptimi Lexo : 0.43 %
disa se perceptimi : 0.43 %
korrupsioni real disa : 0.43 %
real disa se : 0.43 %
Dr HOUSE PRINCI : 0.43 %
HOUSE PRINCI BEL : 0.43 %
RREGULL SVU CANE : 0.43 %
KENGA MAGJIKE HEROES : 0.43 %
shumë Aktualitet “PLUS” : 0.43 %
DHE RREGULL SVU : 0.43 %
LIGJ DHE RREGULL : 0.43 %
MAGJIKE HEROES CSI : 0.43 %
CSI NY LIGJ : 0.43 %
NY LIGJ DHE : 0.43 %
QYTETI KENGA MAGJIKE : 0.43 %
DHE QYTETI KENGA : 0.43 %
Aktualitet Sondazhi korrupsioni : 0.43 %
Sondazhi korrupsioni real : 0.43 %
PRINCI BEL AIR : 0.43 %
BEL AIR : 0.43 %
CANE Aktualitet Sondazhi : 0.43 %
AIR DHE : 0.43 %
SVU CANE Aktualitet : 0.43 %
HEROES CSI NY : 0.43 %
shqiptare Lexo me : 0.43 %
tyre Lexo me : 0.43 %
ndeshjeje basketbolli Lexo : 0.43 %
basketbolli Lexo me : 0.43 %
shume Bota Wikileaks : 0.43 %
Obama ndeshjeje basketbolli : 0.43 %
Bota Obama ndeshjeje : 0.43 %
shi dhe Lexo : 0.43 %
dhe Lexo me : 0.43 %
shume Bota Obama : 0.43 %
Bota Wikileaks SHBA : 0.43 %
Wikileaks SHBA publikime : 0.43 %
publikime dokumenteve sekrete : 0.43 %
dokumenteve sekrete Lexo : 0.43 %
sekrete Lexo me : 0.43 %
shume Aktualitet Krasniqi : 0.43 %
SHBA publikime dokumenteve : 0.43 %
Krasniqi e mesazhe : 0.43 %
urimi tyre Lexo : 0.43 %
mesazhe urimi tyre : 0.43 %
e mesazhe urimi : 0.43 %
me shi dhe : 0.43 %
mot me shi : 0.43 %
Aktualitet Krasniqi e : 0.43 %
shume HOME LAJME : 0.43 %
me shume Politike : 0.43 %
ZHURMUES TAKIMI PASDITES : 0.43 %
celulare shqiptare Lexo : 0.43 %
e celulare shqiptare : 0.43 %
“PLUS” inagurohet kompania : 0.43 %
inagurohet kompania e : 0.43 %
kompania e celulare : 0.43 %
shume Politike Prezantohet : 0.43 %
Politike Prezantohet Akademia : 0.43 %
PS Lexo me : 0.43 %
shume Aktualitet Pas : 0.43 %
Aktualitet Pas mot : 0.43 %
Pas mot me : 0.43 %
e PS Lexo : 0.43 %
Politike e PS : 0.43 %
Prezantohet Akademia Politike : 0.43 %
Akademia Politike e : 0.43 %
me shume HOME : 0.43 %
Aktualitet “PLUS” inagurohet : 0.43 %
site zyrtar TV : 0.43 %
R E DIELA : 0.43 %
LAJME MOTI E : 0.43 %
MOTI E DIELA : 0.43 %
LAJME MOTI HERONJTE : 0.43 %
vazhdimi R E : 0.43 %
SHEKULLIT vazhdimi R : 0.43 %
R LAJME KENGET : 0.43 %
LAJME KENGET E : 0.43 %
E SHEKULLIT vazhdimi : 0.43 %
MOTI HERONJTE serial : 0.43 %
HERONJTE serial premiere : 0.43 %
QYTETI serial premiere : 0.43 %
premiere ep CALIFORNICATION : 0.43 %
ep CALIFORNICATION serial : 0.43 %
MOTI DHE : 0.43 %
LAJME MOTI : 0.43 %
premiere ep HISTORI : 0.43 %
ZHURMUES emision LAJME : 0.43 %
emision LAJME MOTI : 0.43 %
nata R LAJME : 0.43 %
SHEKULLIT nata R : 0.43 %
film E FRYRE : 0.43 %
E FRYRE film : 0.43 %
FRYRE film PROMOZONE : 0.43 %
film PROMOZONE emision : 0.43 %
NATES film E : 0.43 %
E NATES film : 0.43 %
Programe TV MEKATET : 0.43 %
TV MEKATET E : 0.43 %
MEKATET E NATES : 0.43 %
best R PROMOZONE : 0.43 %
R PROMOZONE emision : 0.43 %
ep R KENGET : 0.43 %
R KENGET E : 0.43 %
E SHEKULLIT nata : 0.43 %
serial ep R : 0.43 %
ep serial ep : 0.43 %
best R BEAUTIFUL : 0.43 %
R BEAUTIFUL permb : 0.43 %
javes ep serial : 0.43 %
CALIFORNICATION serial ep : 0.43 %
serial ep PIKA : 0.43 %
Klan Programe TV : 0.43 %
zyrtar TV Klan : 0.43 %
TV Klan OPINION : 0.43 %
Klan OPINION KENGET : 0.43 %
web site zyrtar : 0.43 %
tv web site : 0.43 %
t rezervuara TvKlan : 0.43 %
rezervuara TvKlan tv : 0.43 %
TvKlan tv web : 0.43 %
OPINION KENGET E : 0.43 %
E SHEKULLIT NJEREZ : 0.43 %
MORNING SHOW KUTIA : 0.43 %
SHOW KUTIA HISTORI : 0.43 %
KUTIA HISTORI ME : 0.43 %
ALDO MORNING SHOW : 0.43 %
HUMBUR ALDO MORNING : 0.43 %
SHEKULLIT NJEREZ TE : 0.43 %
NJEREZ TE HUMBUR : 0.43 %
TE HUMBUR ALDO : 0.43 %
drejtat t rezervuara : 0.43 %
t drejtat t : 0.43 %
ZHURMUES emision R : 0.43 %
emision R TRISTANI : 0.43 %
R TRISTANI DHE : 0.43 %
serial ep HISTORI : 0.43 %
QYTETI serial ep : 0.43 %
ep PIKA film : 0.43 %
PIKA film : 0.43 %
film DHE : 0.43 %
TRISTANI DHE ISOLDA : 0.43 %
DHE ISOLDA film : 0.43 %
KLAN T gjitha : 0.43 %
T gjitha t : 0.43 %
gjitha t drejtat : 0.43 %
TV KLAN T : 0.43 %
KONTAKT TV KLAN : 0.43 %
ISOLDA film HOME : 0.43 %
film HOME LAJME : 0.43 %
LAB KONTAKT TV : 0.43 %
ME ZHURMUES TAKIMI : 0.43 %sm
Total: 191
tvklamn.al
tvklsan.al
tbklan.al
tvklanm.al
tvklqan.al
tvlkan.al
tvklanx.al
tbvklan.al
tvklaun.al
tvklar.al
tvklwn.al
tvklawn.al
utvklan.al
tvklzn.al
tvklran.al
ttvklan.al
mtvklan.al
svklan.al
tvkland.al
tsvklan.al
hvklan.al
ltvklan.al
tvklurn.al
tvklanp.al
tvklanb.al
tvklan4.al
tvklahn.al
tvklant.al
otvklan.al
tvklans.al
tvwklan.al
tvklan5.al
tvk.lan.al
rtvklan.al
tvklan9.al
tcklan.al
tvkilan.al
3tvklan.al
tdvklan.al
tvklean.al
tgklan.al
itvklan.al
tgvklan.al
6tvklan.al
tklan.al
6vklan.al
5tvklan.al
tvklanl.al
tvklanw.al
tvklaj.al
tvklazn.al
htvklan.al
tvklan7.al
tvklani.al
tvkllan.al
cvklan.al
tvilan.al
tvklang.al
twklan.al
tvklqn.al
tvkln.al
tfklan.al
ptvklan.al
tvlan.al
tvkpan.al
tvklanc.al
gtvklan.al
4tvklan.al
7tvklan.al
tvklpan.al
tvklon.al
tvklajn.al
tvkolan.al
tvklyan.al
tvklayn.al
tvk.an.al
tvklab.al
thvklan.al
vklan.al
tvklany.al
tvklkan.al
tvgklan.al
9tvklan.al
wtvklan.al
tvklan8.al
tvkjlan.al
tvklah.al
fvklan.al
tvklabn.al
tyvklan.al
tvklian.al
tvkla.al
tvkrlan.al
jtvklan.al
0tvklan.al
ntvklan.al
tvklarn.al
t5vklan.al
ctvklan.al
tvklasn.al
btvklan.al
tfvklan.al
tvklanu.al
1tvklan.al
tvkloan.al
tvklsn.al
tvclan.al
tvklanes.al
tvlklan.al
tvkklan.al
tvklanz.al
tvkran.al
tvklaon.al
tvkaln.al
2tvklan.al
etvklan.al
vtvklan.al
tkvlan.al
tvklun.al
tvklain.al
vtklan.al
tvklanj.al
tvklzan.al
tvfklan.al
tvcclan.al
tvklane.al
tvklna.al
trvklan.al
ztvklan.al
stvklan.al
tvmklan.al
dtvklan.al
ktvklan.al
tvklanq.al
xtvklan.al
tviklan.al
tvklen.al
wwwtvklan.al
tvklan.al
tvklaqn.al
yvklan.al
tvklank.al
tvklanh.al
tvolan.al
tvjklan.al
tvklanf.al
tvklan1.al
tvklyn.al
ftvklan.al
tvkoan.al
tvkclan.al
tvkluan.al
tvklan6.al
t6vklan.al
gvklan.al
tvvklan.al
twvklan.al
tvkmlan.al
tvbklan.al
tvklanr.al
wwtvklan.al
dvklan.al
tvoklan.al
5vklan.al
tvklan3.al
tvcklan.al
tvklaen.al
tvkplan.al
tvklano.al
tvllan.al
qtvklan.al
tvkan.al
rvklan.al
tvklan2.al
tvkkan.al
tvklwan.al
tvklan0.al
tvklana.al
8tvklan.al
ytvklan.al
tvklaan.al
tvklam.al
tvklann.al
tcvklan.al
tvklin.al
tvkl.an.al
tvklatn.al
tvklanv.al
tvmlan.al
atvklan.al
tvjlan.al


:

ipcsevastopol.org
wintbros.com
prolaunchmanager.com
thegpi.org
actionaddict.com
domfarfora.ru
wateach.com
freeknation.com
weymuller.fr
strategizeblue.com
tipspk.com
18-job.jp
ardennenxl.com
reviewfix.com
soore.ac.ir
ekkofest.no
the-gathering.net
getprice.com
sustonasogra.com
localtopmodels.com
envy-peugeot.ru
grimoire.jp
3dwallpapers.in
doskv.de
jeffbail.com
omegajuicers.com
luan717.com
dortex.de
rodneycoleman.com
proyecto1.org
superbusiness.com.ua
mizani-usa.com
builders-square.jp
sochurch.com
aldoah.net
arcaderoulette.com
constimes.co.kr
bedbug.com
frightnights.co.uk
cd2car.cn
yuristyonline.ru
bicycle.hk
yestida.us
zooom24.com
sokuhou-care.net
bangbangscarves.com
strandhotellerne.dk
ravisophocure.com
alwefaq.org
lokeno.com
indepa.net
sdxycpa.com
collegealberta.info
koronsoft.com
edestinos.com.br
swiftlady.com
dnngraphics.com
prekindle.com
africanliberty.org
l2wild.com
yarlminnal.com
fastlink.ws
everydaygioielli.it
i-gmina.pl
live-sports-free.com
viency.in
auswad.com
matsukiayumu.com
sunshineplaza.com
kfloushi.com
optimahosting.hr
startupnook.com
akin-bestattung.at
cantingbysoka.com
gilraen.se
78hosting.com
delllovers.com
kitanoseeds.ua
silversleeves.de
hyzsgc.com
optic-mart.com
plmmarketplace.com
imos3d.com
dhk-family.com
js027.cn
riftlogs.com
vashfinplan.ru
dogtrainingmart.com
ssltrans.com
alaskakorea.org
yoriki.tv
kobe-fc.com
hithealthy.com
passpawn.com
kittiwakecayman.com
shalomsesame.org
hidemylink.org
cvendas.com.br
boots-japan.com
bestbuyoffers.in